visie 

Onze visie is om de verhuurmarkt te transformeren naar een efficiënt en transparant ecosysteem.   


The Rental Klub wil komaf maken met stilstaande voorraden terwijl er tezelfdertijd mensen naar dit product op zoek zijn, maar er simpelweg de weg naartoe niet vinden. We willen ervoor zorgen dat mensen meer gaan huren en dus minder gaan consumeren. 

missie 


Het is onze missie om duidelijk en transparant in kaart te brengen wat er beschikbaar is op de verhuurmarkt. 


 We willen het volledige aanbod aan beschikbaar materiaal binnen verhuurmarkt in kaart te brengen. Zo kunnen klanten snel het juiste materiaal vinden en reserveren zonder tijd te verspillen aan onnodig zoeken of bellen.

hoe? 

The Rental Klub is een online platform waarop je snel en efficiënt huurmateriaal kan vinden, vergelijken en bestellen. 


Het is een eenvoudig te gebruiken website waarop we een overzicht willen geven van wat  op de verhuurmarkt te vinden is. Je kan er het aanbod van de leveranciers makkelijk vergelijken en samenvoegen. We maken het eenvoudig voor jou, zodat jij je tijd kan gebruiken voor wat écht belangrijk is: het organiseren van je evenement.

Ik heb meer dan 10 jaar in de eventwereld gewerkt als architect, ontwerper, graficus en website designer. Covid-19 heeft ook mij doen stilstaan en nadenken. 


Hoe kunnen we meer doen met minder? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen minder kopen en meer huren? Hoe kunnen we dat proces van huurmateriaal bestellen gemakkelijker maken? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat meer mensen de weg naar huurmateriaal weten te vinden?


And then it hit me.


Wat we ontbreken is een platform dat op een overzichtelijke en eenvoudige manier de connectie maakt tussen de huurder en de verhuurder. 

Het huren van meubilair, tafelmateriaal, decoratie,... maar ook kunst, vintage en design moet even gemakkelijk worden als het huren van een huis op Airbnb.


Stephanie De Vos, founder The Rental Klub.

we are just getting started...The Rental Klub is een start-up. 

Deze website is versie 1.0, in start-up termen ook wel 'the minimal viable product' genoemd. De komende maanden gaan we deze site doortesten, evalueren en verder ontwikkelen tot dè tool voor de verhuurmarkt.


The Rental Klub wordt een gateway voor alles wat met verhuur te maken heeft.meer nieuws
Start it @KBC
03/03/2023

Start it @KBC

Google Incubator
21/12/2022

Google Incubator

join the klub?Ben je een verhuurbedrijf en staan jouw artikelen nog niet op The Rental Klub?

Ben je een vintage handelaar, kunstenaar, verwoedde collectioneur of een eventkantoor met heel wat eigen stock? 


Laat je stock opbrengen! 


Wij zetten de artikelen gratis online en zorgen ervoor dat de offerteaanvragen bij jou binnen stromen.