ALPHA RENT 

Google rating 4,9 o.b.v. 23 reviews 
Kortrijksestraat 443A 
8020 Oostkamp

België www.alpha-rent.be


  • Totaalleverancier
  • Zowel voor professionelen als particulieren
  • Maatwerk volgens jouw smaak en budget
  • Van standaard tot luxueus

over deze leverancier


Zelf je feest organiseren? Dat kan een stressvolle opdracht zijn. Bij Alpha zorgen we ervoor dat je kan kiezen uit een heel uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle tenten, meubilair en feestmateriaal. Je vindt er werkelijks alles om een perfect huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communiefeest, babyborrel of zomers tuinparty te bouwen.


Keuzestress? Niet bij Alpha! Wandel door ons aanbod en stel je lijst met benodigdheden tot in het kleinste detail online samen. Zend ons je lijst en we bezorgen je een prijsofferte op maat van jouw feest. Toch twijfel over je keuzes? Kom dan langs in onze loods om producten te vergelijken, op elkaar af te stemmen en praktisch stijladvies te krijgen.


Alpha verhuurt tenten en feestmateriaal aan zowel particulieren, verenigingen en bedrijven als professionele traiteurs en eventplanners. Van een bescheiden verjaardagsfeest tot een groots event met 500 gasten; Alpha zorgt voor alles!

inspirerende blog posts

join the klub?


Ben je een verhuurbedrijf en staan jouw artikelen nog niet op The Rental Klub? Ben je een vintage handelaar, kunstenaar, verwoedde collectioneur of een eventkantoor met heel wat eigen stock? 

Laat je stock opbrengen!  


 Wij zetten de artikelen online en zorgen ervoor dat de offerteaanvragen bij jou binnen stromen.


join the klub!